Beoordelingen van Hu Bin Harderwijk

Recente recensies van Hu Bin Harderwijk

5 sterren na 15 reviews

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd (als enige Chinees in Harderwijk, beetje raar in deze tijd dat de andere dat niet doen ) Heerlijk gegeten, en natuurlijk te veeel dus overmorgen weer . Lekker makkelijk.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed en erg lekker. Ook heel veel voor 2 personen. Verhouding saus en bami niet helemaal goed. Heel veel saus maar 1 bak bami bij de rijsttafel

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen niet vaak Chinees/Indisch, maar als we het doen is het bij Hu Bin. Het stelt nooit teleur en is erg lekker! Ook nu was de service goed. We waren vergeten Nasi/Bami of witte rijst te bestellen bij ons eten en in plaats van het eten bezorgen zonder, werden we minuten na het plaatsen van de bestelling gebeld met de vraag of we dat alsnog er bij wilden hebben. Erg blij mee! Bezorging was ook sneller dan voorspeld. Top dus!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, keurig op tijd gebracht en heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd....uitstekend!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en mooie bezorgster

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie bezorgster

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Keurig op tijd Aardige bezorgster Aanrader voor iedereen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en de bezorgster is ook mooi.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd! Bezorging nam half uur minder in beslag dan was aangekondigd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kroepoek was wat aan de zuinige kant...de rest was zoals gewoonlijk weer fantastisch

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten altijd van het eten als wij besteld hebben bij Hu Bin!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.